Antin ja Aleksin kesäfiiliksiä

 

Kesä alkaa jo taittua syksyä kohden. Linnutkin jo alkavat lähteä etelänvesille. Kesän alussa alkaneet työt näyttävät suurin piirtein olevan valmiita viimeisille matkoilleen. Voi tätä riemua! Ikuisuusprojektimme Meilon omat sivutkin ovat vaikeuksien ja webhotellin vaihdon kautta päätyneet viimein interwebseihin. Ja liibalaaba…

Jos nyt kuitenkin mietitään fiiliksiä mitä oli ennen kesää, ne olivat epätietoisia: riittääkö rahat?, riittääkö toimeksiantoja?, tuleeko kärpästen herra ja nappaa meidät mukanaan? ja onko eines noppasoppa hyvää???

Kaikkemme antaneena todistimme, että huolet olivat aiheettomia. Pienessä ryhmässä homma toimii ja meininki on ollut mitä mainioin! On ollut jopa niin huikeaa, että eräänä yksinäisenä iltana päähän tuli ajatus elämämme parhaasta kesästä. Kaiken tämän on mahdollistanut Salon BisnesAkatemia, elämämme ehkä paras päätös.

Vaikkemme ole kuitenkaan ihan Roope sediksi muuttuneet, olemme kartuttaneet henkilökohtaista tietotaitoa ja ryhmätyöskentelyä seuraavalle levelille, jos verrataan vaikka viimekevääseen. Omasta mielestämme olemme löytäneet tiimioppimisen villakoiran ytimen tässä kesän aikana. Olemme omatoimisesti opiskelleet uusia työkaluja ja opettaneet toinen toisiamme.

Tässä piakkoin alkavan syksyn koittaessa odotukset kohta saapuvaa Meilo laumaa kohtaan ovat kasvaneet ja lisää haastetta työhön tuo uudet aloittavat BisnesAkatemian osuuskunnat tuoreine ideoineen.

Lähestyvän joulun katkuista kesää kaikille!

 

 

Toivoo: Antti ja Aleksi :)