Meilottaret Sini ja Emmi Espanjassa

Toukokuun loppupuolella oli aika pakata tavarat ja suunnata viikon mittaiselle reissulle Espanjan lämpöön. Matkan tarkoituksena oli luoda uusia kontakteja, sopia mahdollisia yhteistyökuvioita ja tutustua Espanjan Osuuskuntiin. Ideana oli siis saada Meilolle uusia projekteja ja viedä Bisnes Akatemian tunnettavuutta eteenpäin.

Matkan aikana kävimme kolmessa koulussa, joissa jokaisessa opiskellaan samaan tyyliin Osuuskunnissa, kuin Bisnes Akatemiassa. Eroja opiskelussa Suomen ja Espanjan välillä ei ollut paljoa. Onhan heidän opiskelumallinsa kuitenkin samasta paikasta lähtöisin kuin meidän, Jyväskylän Tiimi Akatemiasta.

Kokonaisuudessaan reissu oli todella antoisa! Tutustuimme uusiin ihmisiin, opimme mielettömästi uutta ja palasimme Suomeen monta ideaa ja ajatusta rikkaampana. Kutsuimme kaikki osuuskunnat vierailemaan Bisnes Akatemiassa, toivotaan, että he saapuvat Saloon ensi vuoden aikana.

Kokoamme reissusta videon kesän aikana, ehkä saadaan se myös tänne blogin puolelle näkyviin jossain vaiheessa. Siihen asti saatte katsella kuvia reissusta:

Kuvaus: C:\Users\Emmi\Desktop\jh.jpg

Team Vaivatan pojat tutustumassa Bisnes Akatemian sivuihin.

 

 

 

 

 

Kuvaus: C:\Users\Emmi\Desktop\DSCN6247.JPG

Team Vaivatan porukka. Valitettavasti kaikki tiimiläiset eivät päässeet paikalle, mutta se ei menoa haitannut. Team Vaivatan työntekijöillä/opiskelijoilla on kaikilla jo yksi tutkinto suoritettuna (esim Maria on asianajaja) ja he opiskelevat osuuskunnassa vain vuoden. Heillä oli paljon projekteja suomen suuntaan. He ovat mm. alkamassa tuoda suomalaisia alkoholijuomia Espanjaan. Paikalle saavuttuamme saimmekin maistaa tervetuloa maljan puitteissa paikallista siideriä, oli hyvää! Siinä kenties uusi idea Meilon toimintaan? ;)

 

 

Kuvaus: C:\Users\Emmi\Desktop\DSCN6392.JPGSeuraavaksi lähdimme Onatin yliopistoon, tässä heidän toimistonsa.

 

 

 

 

Kuvaus: C:\Users\Emmi\Desktop\DSCN6389.JPGKuvaus: C:\Users\Emmi\Desktop\DSCN6395.JPGOnatin opiskelijoita ja Sini. Jos jotain asiaa muistelemme hyvällä niin Espanjalaisten nuorten ystävällisyyttä ja rentoa meininkiä. Joka paikassa meidät otettiin erittäin hyvin vastaan ja ihmiset olivat innoissaan juttelemassa kanssamme. Poskisuudelmia vaihdettiin ja porukkaan oli todella helppo päästä sisään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvaus: C:\Users\Emmi\Desktop\249170_3686196167276_1781080514_n.jpg

 

 

Myös Proakatemialaisia oli reissussa. San Sebastianissa menimme paikallisten, suomalaisten vaihtarien ja Proakatemialaisten kanssa viettämään iltaa ”siideri talolle”. Mieletön kokemus!

 

 

Kuvaus: C:\Users\Emmi\Desktop\DSCN6529.JPGKolmas yliopisto oli nimeltään Irun. Irun ja Onati kuuluvat molemmat Mondragonin yliopistoon ja ovat erilliset kampukset.

 

 

 

 

 

Kuvaus: C:\Users\Emmi\Desktop\DSCN6522.JPG

Kuvaus: C:\Users\Emmi\Desktop\DSCN6241.JPGHyvin mieleen jäi myös Espanjalaisten värikäs sekä runsas sisustus. Meilon toimistotilat ovat tähän asti olleet mielestämme erittäin värikkäät ja kivat, mutta reissussa sai todella paljon uusia ideoita toimiston sisustukseen ja viihtyvyyteen. Tässä on hyvä vinkki kaikille toimistoille, väriä ja uusia juttuja kehiin.

Kuvaus: C:\Users\Emmi\Pictures\Espanja 2012\DSCN6230.JPG

 

 

 

 

 

 

Kuvaus: C:\Users\Emmi\Desktop\DSCN6444.JPGViimeinen kohde oli San Sebastian. Kaupunki jäi mieleen kauneutensa ja ison rannan vuoksi. Todella upea kaupunki jonne voi lähteä lomalle ottamaan aurinkoa, shoppailemaan tai juhlimaan. Ehdottomasti voimme suositella käyntiä San Sebastianissa!

 

 

 

 

 

Kaiken kaikkiaan oli loistava reissu! Nyt jäädään mielenkiinnolla odottamaan mitä tästä poikii!