Kesäkuulumisia

 

Kesä onkin jo kerinnyt vierähtää melkein puoliväliinsä. Paljon olemme kerinneet tekemään reilussa kuukaudessa! Meilon poppoohan koostuu kesällä Antista, Aleksista, Emmistä ja Jarkosta. 

Aivan kesän alkuun teimme Antin kanssa projektin koskien Salon palvelukyytiä. Sen vain haluan sanoa, että maaseudun mammat ovat rautaa! He asuvat vain kissat seuranaan keskellä ei mitään ja vielä vanhassa iässä hoitavat kaiken itse. Kerran viikossa palvelukyydin auto vie heidät käymään kaupassa/pankissa/apteekissa/ym. Todella rautaisia ihmisiä, oli hienoa päästä näkemään myös Salon kaunista Maaseutua kesäisinä päivinä. Käykää kaikki ihmeessä tutustumassa lisää palvelukyytiin osoitteessa: http://www.salo.fi/attachements/2010-12-03T11-57-4089.pdf. Vinkkailkaa palvelua tutuillenne, että saadaan tämä hieno palvelu leviämään vielä laajempaan tietoisuuteen J

Aleksi ja Jarkko ovat puolestaan kesän aikana keskittyneet nettisivujen tekoon. Hommia on riittänyt kiitettävästi ja koko ajan tulee lisää. Kesä on loistavaa aikaa yrityksille laittaa nettisivut uuteen uskoon, kun kaupankäynti ei ole kuumimmillaan ja ihmiset ovat lomailemassa. Meilon opiskelija ystävälliset hinnat sopivat kaikkien kukkaroon, jos nettisivut kaipaavat pientä ilmeenkohotusta tai ne pitää aloittaa nollasta. Ottakaa kaikki rohkeasti yhteyttä, jos tarve vaatii.

Palaillaan uusien kuulumisten kanssa taas myöhemmin.

Aurinkoista kesää kaikille!